"CHAT APROPO - CEL MAI MARE CHAT ROMANESC"

DESPRE NOI


APROPOCHAT este o platforma de CHAT ONLINE creata in anul 2017 in urma desfiintari chatului APROPO original (pe acea vreme detinut de MediaPRO).

De ani de zile in domeniu, mereu cu imbunatatiri si solutii inovatoare ce au actualizat formatul pentru a va oferi cel mai bun serviciu in domeniul CHAT-ului online. Chatul APROPO este un serviciu de chat care aduna oamenii din diferite locuri ale tarii si/sau ale lumii sub acelasi acoperis. Scopul chatului apropo este de a va aduce la un pas mai aproape de conversatiile pe care, probabil, in viata odierna nu veti avea niciodata curajul de a le infrunta. Dialoguri placute, conversatii surpriza si cel mai important, rezultate pozitive ale conversatiilor purtate cu oameni reali. Pe pagina noastra de chat, cu un design si o versiune de top, veti putea lega noi prietenii sau va puteti gasi chiar si sufletul pereche!

UTIL:

Pentru participarea la chat, utilizatorul trebuie sa aiba varsta minima de 18 ani
Pentru ajutor in timp real, puteti intra pe canalul #SUPPORT unde, veti gasi echipa noastra administrativa
Pentru a schimba numele dvs. pe chat, folositi comanda /nick NumeNou
Nu suntem responsabli de pierderea numelui dvs. pe chat in situatia in care, numele dvs. nu a fost inregistrat
Inregistrarea unui nume se efectueaza prin comanda: /ns REGISTER *PAROLA* *EMAIL*

ATENTIE:

Echipa APROPOCHAT NU este responsabila pentru distribuirea datelor dvs. personale. Nici un membru al echipei administrative nu va va cere vreodata acest tip de informatii. Dvs. sunteti singurul responsabil pentru distribuirea acestor date, intrucat nimeni nu va poate afla identitatea in mod abuziv prin intermediul chat-ului.

INTRA PE APROPO


Alte variante


android mirc