Poezie pentru useri…

PrivateChatFeature.png

Poezie pentru useri…

“Poezie pentru useri” Autor: Echipa ApropoCHAT

Dragii mei fideli chatisti,
Va rugam sa nu fiti tristi!
Multi va zic: “Citesc private!”
Astea-s vorbe pe la spate!
Noi nu ne pierdem vremea
Pentru a citi pe nenea.
Nu tasteaza din respect,
Din invidie, nu e drept!
Vrem doar sa asiguram,
Userii noi nu-i “filmam”!
Crezi ca ne intereseaza
Sa stam la virtual de paza?
Dar de vrei sa fii “filat”
Intra acum pe un alt chat!
Si de acum inainte,
Prin fapte si nu cuvinte,
Vom bana orice incult
Fara a mai sta pe gand!

Din partea echipei ApropoCHAT / Apropo-CHAT pentru utilizatori!

PS: Daca voi credeti ca noi ne pierdem timpul pentru a va citi conversatiile cu alti utilizatori in loc sa facem lucruri pentru imbunatatirea chat-ului, atunci ar trebui sa mergeti pe alte chaturi, chaturi pe care ati si fost anuntati ca se citesc privatele!

One Comment on “Poezie pentru useri…”

  1. E posibil sa nu le cititi, nu stiu. POATE asa o fi. Nu am avut in fata ochilor o dovada zdrobitoare ca le-ati citi, m-am lasat doar sa cred in cei care sustineau ca asta li s-a intamplat, ca au avut discutii private in care erau convinsi ca interlocutorii lor nu au purtat vorba mai departe si, totusi, discutiile (informatiile) au ajuns in main. Sa zicem, totusi, ca nu e asa. Cici – pe care chiar o apreciez – sustine si ea ca nu sunt citite privatele. Bine, nu or fi.

    In alta ordine de idei n-are niciun sens ce spui tu aici – ca nu cititi VOI privatele, ca aveti chestii mai bune de facut, cum ar fi imbunatatirea chatului. N-a zis nimeni ca tu sau jem cititi conversatiile. Chiar va cred ca aveti chestii mai bune de facut. Dar Iris, de exemplu, NU are. E foarte curioasa, vindicativa, are toate motivele sa vrea sa vada tot ce scriu cei care-o intereseaza pe ea. Atat aia pe care-i uraste cat si aia pe care-i simpatizeaza. Daca, intr-adevar, nu le citeste e DOAR din cauza (sau “datorita” pentru noi, ma rog) faptului ca, prin configurarea serverului pe care-ati stabilit-o, nu poate sa o faca, iar ea nu are acces/nu stie sa modifice configuratia. Altfel, crede-ma, cu cea mai mare placere si nerabdare ar pune totul sub control si ascultare.

Lasă un răspuns